برای دریافت روی متن روبرو کلیک کنید : هک گوشی بدون نصب برنامه از راه دور رایگان
به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان امنیت سایبری به کاربران تلفنهای اندروید در مورد پیام خطرناکی که در واتساپ در حال گردش است و از نقص امنیتی در سیستم عامل که امکان نصب مخفیانه نرم افزار مخرب بر روی تلفن را فراهم میکند و همچنین هدف قرار دادن تلفنها از طریق واتساپ، هشدار داده اند.
لوکاس استفانکو، محقق شرکت امنیت سایبری ESET، نقصی را در سیستم عامل اندروید فاش کرد که میتواند به هکرها اجازه دهد پیامی را در WhatsApp ارسال کنند که حاوی برنامههای مخربی است که میتواند تلفن گیرنده را پس از کلیک بر روی پیوند پیوست شده، به آن آلوده کند.
برای دریافت روی متن روبرو کلیک کنید : هک تضمینی واتس اپ با شماره
هشدار! پیامهای جعلی جدید در واتساپ را جدی نگیرید پیام جعلی واتساپ به کاربران
این پیام جعلی با پیوندی همراه است که از کاربران میخواهد یک برنامه جعلی را برای کسب درآمد دانلود کنند و بعد آنها را به وب سایتی مشابه Google Play Store هدایت میکند و پس از نصب برنامه، پیام مخرب از کاربر میخواهد انواع مجوزها را فعال کند؛ و در ادامه به صورت مخفیانه در پس زمینه کار میکنند تا کاربر به هر پیامی که پاسخ دهد و خود به خود WhatsApp پیام جعلی را دوباره به مخاطبان دیگر ارسال میکند.
همان پیام تقلبی هر ساعت یکبار به طور خودکار ارسال میشود تا از شناسایی آن به عنوان یک پرونده مخرب یا پیام ارسالی جلوگیری شود. متن پیام میگوید: «این برنامه را بارگیری کنید و یک تلفن همراه برنده شوید»، همراه با URL که به نظر میرسد یک پیوند Google برای فریب کاربر است.
در این پیام از کاربران خواسته شده تا برنامهای به نام "Huawei Mobile" را دانلود کنند، این برنامهای جعلی است که برنامههای مخربی را به همراه دارد و متعاقباً بسیاری از تبلیغات را به دستگاه قربانی منتقل میکند، زیرا با کلیک بر روی آنها افراد را به عضویت در یک سرویس فریب میدهد.
برای دریافت روی متن روبرو کلیک کنید : دانلود برنامه هک کامل گوشی
یک هک خطرناک واتساپ به مهاجمان اجازه میدهد که به تمام پیامهای کاربران دسترسی پیدا کنند و با استفاده از حساب آنها، گفتگوهای خصوصی افراد دیگر را هم سرقت کنند.
به گزارش برنا؛ این حمله به هکرها اجازه میدهد که به عنوان یک دوست ظاهر شوند و به حساب شخصی کاربران دسترسی پیدا کنند. اگر با این روش اطلاعات یک حساب در اختیار مهاجمان قرار بگیرد، آنها میتوانند با استفاده از آن به افراد دیگر نیز حمله کنند.در حقیقت چنین حملهای علاوه بر کاربر اصلی، افراد بیشتری را درگیر میکند و به مخاطبین او نیز آسیب وارد میکند.
در این حمله از یک روش ساده اما قدرتمند برای دسترسی به حساب کاربران دیگر استفاده میشود. با این حال مقابله با آن بسیار سادهتر است: به هیچ عنوان کد تایید شش رقمی واتساپ را در اختیار فرد دیگری قرار ندهید. علاوه بر این، میتوانید از احراز هویت دو مرحلهای هم استفاده کنید.
این حمله جدید با دسترسی مهاجم به حساب یک کاربر آغاز میشود و میتواند به لیست مخاطبین دسترسی پیدا کند. اگر شما در این لیست قرار داشته باشید، هکر برای شما پیام ارسال میکند. به تصور شما این یک پیام عادی از دوست یا اعضای خانواده شماست و به آن شک نمیکنید.
در این هنگام احتمالا یک پیام حاوی کد تایید شش رقمی واتساپ را دریافت میکنید که برای ورود به حساب یا تغییر در آن مورد استفاده قرار میگیرد. علت دریافت چنین کدی، تلاش مخفیانه مهاجم برای تبدیل حساب تمام افراد موجود در لیست مخاطبین کاربر اصلی به اکانت تجاری است.
پس از ارسال این کد، هکر که خود را دوست شما جا زده، به ارسال اشتباهی کد اشاره کرده و میخواهد این کد شش رقمی را برای او ارسال کنید. اگر چنین کدی را برای این مهاجم بفرستید، حمله موفق بوده و هکر به حساب شما دسترسی پیدا میکند و شما دیگر به آن دسترسی نخواهید داشت.
حالا حساب شما به همراه لیست مخاطبین در اختیار فرد مهاجم قرار میگیرد و دوستانتان چنین حملهای را تجربه میکنند. به همین دلیل به شما پیشنهاد میکنیم که کد تایید شش رقمی واتساپ را برای هیچ کاربر دیگری ارسال نکنید. حتی اگر کاربری شماره فرد دیگری را به اشتباه وارد کرده باشد، میتواند چنین کاری را با شماره درست امتحان کند و نیازی به دریافت کد تایید از شما نخواهد داشت.
برای دریافت روی متن روبرو کلیک کنید : هک واتساپ بدون دسترسی به گوشی طرف مقابل
ه گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، ماجرای حمله هکری گسترده در کشورهای مختلف جهان چیست و عملاً «مارک زاکربرگ» چه زمانی از وجود آن مطلع شد؟ در پاسخ باید گفت هک شدن تعدادی از کاربران واتس اپ، وقتی به چشم آمد که مهندسان این شبکه اجتماعی محبوب و پرطرفدار قصد داشتند طرحهایی را برای افزایش هرچه بیشتر امنیت سایبری سرویس تماس صوتی واتس اپ اجرا کنند.
در این میان مشخص شد تعدادی از کاربران واتس اپ هک شدهاند و حریم خصوصی آنها نقض شده است. واتس اپ که با Citizen Lab، یک گروه تحقیقاتی دانشگاه تورنتو همکاری تنگاتنگی دارد، بهمحض اطلاع از این مشکل با محققان و همچنین گروههای حقوق بشری تماس گرفت و بسرعت شکاف امنیتی خود را وصله کرد. همچنین از کاربران خواست تا نسخه واتس اپ خود را آپدیت و جدیدترین نمونه را بر گوشی خود نصب کنند. واتس اپ همچنین از کاربران خود خواست به آپدیت سیستم عامل گوشیهای خود نیز بپردازند تا به این ترتیب در برابر هرگونه حمله سایبری احتمالی حفاظت شوند. گفتنی است این بدافزار؛ گوشیهای آیفون، گوشیهای اندرویدی، ویندوز و همچنین گوشیهای مجهز به سیستم عامل تایزن سامسونگ را نشانه گرفته است.
اما شیوه این حمله چگونه بوده است و چه افرادی هدف اصلی این حمله هکری بوده اند؟ تحقیقات Citizen Lab نشان داد پلتفرم NSO با استفاده از نقص امنیتی موجود در سیستم تماس صوتی واتس اپ، یک بدافزار با نام Pegasus را به گوشی برخی کاربران واتس اپ در جهان ارسال کردهاند و حتی در شرایطی هم که کاربر به این تماس صوتی پاسخ نداده، باز هم آلوده شده است. این بدافزار حتی میتواند دوربین گوشی را در اختیار بگیرد وعملاً به یکی وسیله نظارتی جیبی تبدیل شود.
برای دریافت روی متن روبرو کلیک کنید : هک واتساپ دیدن متن پیام واتساپ دیگران
طبق گزارش Citizen Lab موتور محرکه این حمله سایبری که برخی آن را یکی از ترسناکترین هکهای تاریخ میدانند، Pegasus پیچیدهترین جاسوس افزار موجود در بازار است. Pegasus برای نظارت بر قربانی، از چندین ناقل و تعدادی تاکتیک ازجمله zero-day و شیوه فریب دادن استفاده کرده است تا در شاخصهای محبوب امنیتی سیستمهای عامل گوشیها نفوذ کنند و آرام و بیسرو صدا و بدون اجازه و اطلاع کاربر، این جاسوس افزار را نصب کند. پس از نصب این بدافزار، حالا تنها یک تماس صوتی کافی است تا کاربر آلوده شود و اطلاعات باارزش گوشیها به سرقت برود. همه قربانیان حداقل یک تماس صوتی واتس اپ از یک شماره ناآشنا داشتهاند و همین موضوع کلید حل این معما برای گروه تحقیقاتی Citizen Lab بود.
کنترل واتساپ ردیاب و کنترل واتساپ دیگران
برای دریافت برنامه کنترل واتساپ دیگران روی عکس یا همین متن کلیک کنید
--------------------------
دادخواست علیه NSO
در حال حاضر واتس اپ بیش از 1.5 میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد و پیش از این، بارها بر امنیت پلتفرم خود بهدلیل رمزگذاریهای end-to-end تأکید کرده بود و حتی گفته میشد این رمزگذاریها را حتی خود واتس اپ هم نمیتواند رمزگشایی کند. اما حالا یک پلتفرم همه این ادعاها را زیر سؤال برده است چرا که با ارسال یک بدافزار از گوشی کاربران جاسوسی کرده و حریم خصوصی آنها را به خطر انداخته است. روزنامه «فایننشال تایمز» هم بازیگر اصلی این حمله هکری را NSO میداند که برای آژانسهای امنیت غربی و خاورمیانه محصولاتی خاص تولید میکنند. بهدنبال روشن شدن موضوع، فیسبوک بهعنوان شرکت مادر واتساپ دادخواستی علیه گروه NSO از رژیم صهیونیستی تنظیم کرده و به دادگاهی در سن فرانسیسکو ارس ال کرده است. اتهام مطرح شده در این دادخواست، حمله هکری گروه NSO به 1400 نفر از کاربران واتس اپ در 5 قاره جهان از 20 کشور جهان یعنی آسیا، آفریقا، اروپا، خاورمیانه و امریکای شمالی است. در این دادخواست همچنین آمده است که در طول یک دوره 14روزه (از اواخر آوریل تا اواسط ماه مه) مقامات سیاسی، دیپلماتها، فعالان حقوق بشر و روزنامه نگاران در کشورهایی همچون بحرین، امارات متحده عربی، هند، پاکستان و مکزیک از طریق واتساپ مورد حمله هکری قرار گرفتهاند. فیسبوک در دادخواست خود خواستار مسدود شدن این پلتفرم در سراسر جهان شده است. گفتنی است این نخستین بار است که یک شبکه پیام رسان رمزگذاری شده، چنین شکایتی را تنظیم کرده است. البته با اینکه هنوز مشخص نیست چه کسی از این نرم افزار برای حمله هکری استفاده کرده ولی بیشتر کشورهایی که مورد حمله این بدافزار قرار گرفتهاند عملاً متحدان امریکا بودهاند.
کنترل مکانیابی شماره موبایل ردیابی موبایل و دیدن پیامک با دسترسی به ایمیل و شبکه های اجتماعی
شناسایی تروریستها یا کمک به سرکوب؟
هرچند «مارک زاکربرگ» NSO را متهم به دسترسی غیرقانونی به سرورهای واتس اپ و سرویسهای آن برای ارسال کدهای مخرب به وسایلی مشخص کرده است ولی NSO هرگز این اتهام را نپذیرفت. سخنگوی NSO یادآور شده است که این شرکت، پلتفرم و نرم افزار جاسوسی خود را تنها در اختیار دولتها و آژانسهای امنیت در کشورهای مختلف قرار داده است تا با کمک آن تروریستها و افراد فعال در جرایم جدی آنلاین را ردیابی و شناسایی کنند. درواقع این پلتفرم به دولتها کمک میکند تا با بدافزار خود سیستم عامل گوشی تروریستها را تحت کنترل خود دربیاورند و با اطلاع یافتن از نقشههای آنها، همیشه بتوانند یک قدم از تروریستها جلوتر باشند. وی افزود: این کمپانی تنها به فکر مقابله با تروریسم است و گواه آن نیز دستگیری الکاپو، مافیای مواد مخدر مکزیک در سال 2011 با کمک این پلتفرم است.
البته «جان اسکات ریلتون» یکی از محققان فعال در گروه Citizen Lab در پاسخ به سخنگوی NSO، این حمله هکری را بسیار خطرناک دانست و افزود: حداقل 100نفر از قربانیان این حمله هکری روزنامه نگاران و اعضای اپوزیسیون کشورهای مختلف یا فعالان حقوق بشر بودهاند نه مجرم و تروریست. درواقع به نظر میرسد از این ابزار برای سرکوب بیشتر استفاده میشود.
این نخستین بار نیست که پلتفرم جاسوسیNSO به خبرنگاران حمله کرده است. پیش از این نیز طبق گزارش نیویورک تایمز، امارات متحده عربی از NSO برای هک کردن تلفن یکی از امیران قطر و یک شاهزاده سعودی بهره گرفته بود. همچنین طبق این گزارش، ردپای جاسوس افزاری که اکنون به جان گوشیهای کاربران واتس اپ در 20 کشور جهان افتاده است، پیش از این در کشته شدن فجیع«جمال خاشقجی» روزنامه نگار واشنگتن پست دیده شده و «عمر عبدالعزیز» دوست جمال خاشقجی و مسئولان مجمعهای شهری مکزیک هم از حملات بدافزاری NSO در امان نماندهاند.
نگرانی واتس اپ از کاهش کاربران هندی
واتس اپ با 400 میلیون کاربر فعال در هندوستان یکی از بزرگترین بازارهای این شبکه اجتماعی محسوب میشود و حالا که مشخص شده تعدادی از کاربران هندی تحت تأثیر جاسوس افزار Pegasus قرار گرفتهاند، شرایط برای واتس اپ کمی سخت شده است؛ جاسوس افزاری که از طریق تماس صوتی واتس اپ روی گوشی کاربر مینشیند و میتواند کنترل آن را به دست بگیرد.
گفته میشود حدود 20 فعال، وکیل و خبرنگار هندی از این طریق هک شدهاند و به همین دلیل هم مقامات هندی ازجمله «راوی شانکار» وزیر دادگستری هند در توئیتر خود از واتس اپ خواستار توضیح شدهاند. این در حالی است که اپوزیسیون فعال در هندوستان، انگشت اتهام را به سوی«نارندرا مودی» نخستوزیر هند نشانه رفتهاند و جاسوسی از خبرنگاران، فعالان حقوق بشر و رهبران اپوزیسیون را کار دولت این کشور میدانند. آنها معتقدند دولت هند با استفاده از این بدافزار جاسوسی و نشانه گرفتن شهروندان، عملاً دموکراسی را به خطر انداخته است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مقامات دولتی کشورهای زیادی که با آمریکا در ارتباط هستند هدف نرم افزار هکری شدند که از طریق پیامهای برنامه واتساپ از تلفنهای کاربران جاسوسی میکرد.
به گفته این خبرگزاری روز سه شنبه ۲۹ اکتبر واتساپ شکایتی را علیه گروه اسرائیلی ان اس او که سازنده ابزارآلات هکری هست، تنظیم کرد.
راساس منابع رویترز نرم افزار ان اس او گروپ به هکرها اجازه داده است تا به اطلاعات ذخیره شده در تلفنهای مقامات و نظامیان دسترسی پیدا کنند.
رویترز بدون اشاره به اسامی تمامی کشورهایی که این اتفاق برای آنها رخ داده است اعلام نکرد که چه کسی این نرم افزار را استفاده کرده است.
این منابع همچنین تاکید کردند که برخی از اهداف در آمریکا، امارات متحده عربی، بحرین، مکزیک، پاکستان و هند بودند.
واتساپ همچنین شرکت NSO Group را به هدف قرار دادن ۱۰۰ مدافع حقوق بشر، خبرنگار و اعضای جامعه مدنی در جهان متهم کرده است.
شرکت مذکور که در "هرتزلیا" در شمال تل آویو قرار دارد در ماه مه گذشته اعلام کرده بود که فناوری این شرکت از طریق واسطه مجوزها به دولتها فروخته شده است تا علیه جنایت و تروریسم به کار گرفته شود.
----------------------------------
هک شماره،هک گوشی رایگان،هک واتساپ،برنامه هک شماره،برنامه هک گوشی رایگان،برنامه هک واتساپ،برنامه هک گوشی،هک گوشی